Oppskrift på bakte pærer i marsala og kanel

BAKTE PÆRER I MARSALA OG KANEL

 

 

 

 

Pere al Forno con Marsala e Canella

6 personer

 

6 pærer

50 g usaltet smør,i rom temperatur

100 g mykt brun sukker

175 ml Marsala vin

50 ml hvit vin

2 kanelstenger, delt

creme fraiche

 

Varm opp ovnen til 180 C grader


1.Kutt en liten skive av den runde delen av pærene,slik at de vill stå.
2.Fjern stilken.

3.Plasser dem på en ovn sikker panne/plate

4.Ha smør over skinnet, og spre sukker over.

5.Hell på Marsala og Hvit vin

6.Stikk kanelstengene på hver pære.

7.Dekk til med folie.

8.Bakes i ovnen i 30 min.

9.Fjern folien og skru ned ovnen til 150 C grader,fortsett i 30 min. inntil pærene er veldig møre.

10.Servères varm med creme fraiche og saften av vinen.