BAKTE PÆRER I MARSALA OG KANEL
Pere al Forno con Marsala e Canella
6 personer
6 pærer
50 g usaltet smør,i rom temperatur
100 g mykt brun sukker
175 ml Marsala vin
50 ml hvit vin
2 kanelstenger, delt
creme fraiche
Varm opp ovnen til 180 C grader
1.Kutt en liten skive av den runde delen av pærene,slik at de vill stå.
2.Fjern stilken.
3.Plasser dem på en ovn sikker panne/plate
4.Ha smør over skinnet, og spre sukker over.
5.Hell på Marsala og Hvit vin
6.Stikk kanelstengene på hver pære.
7.Dekk til med folie.
8.Bakes i ovnen i 30 min.
9.Fjern folien og skru ned ovnen til 150 C grader,fortsett i 30 min. inntil pærene er veldig møre.
10.Servères varm med creme fraiche og saften av vinen.